Jumaat, April 23, 2010

Travel

Uit.. uit.. :)

Akuh nak cite neh.. kan ari tu akuh g Penang.. memang besh la.. da name pown travel kan.. akuh g ngan beshfren aku tamara a.k.a gem.. tem.. hahaha.. walaupown akuh tengah demam mase tuh.. ngan batok lagi.. ngan flu lagi.. tetap besemangat nak bejalan.. tapi tak banyak sangat bejalan.. disebabkan tak cukup time.. takkan dalam 1 ari akuh nak g sume tempat kan?? memang tak la.. akuh hanya sempat pegi jalan - jalan kat bandar Komtar n Queensbay.. then g jenjalan kat pantai.. nak g bukit bendera tak leh plak.. sebab pepaham jela skyway die sangat la lambat.. so dorang sume tuka plan untuk jalan - jalan kat bandar jek..

kiteorang gerak g Penang kol 9 pm.. sampai sana da kol 3 am.. balek jek memang tros tido.. kepenatan sebab nek keta.. 2nd day to la time nak bejalan.. memang klaka n sengal mase kteorang kat sana.. :)


hope nanti akuh akan g sana lagi.. maklom la.. neh baru pes time akuh jejak kaki kat Pulau Pinang.. banyak g tempat yang akuh tak g lagi.. kesian kan akuh?? hahahahhaha :P


Tiada ulasan: