Isnin, Mei 17, 2010

Bla.. Bla.. Bla..

Bismillah.. woott.. woott..
1stly akuh nak mintak mangap la kat sume luvly reader akuh.. sebab kemalasan yang mencengkam akuh lately neh.. membuatkan akuh malas nak bebelog.. hanya sekadar memandang dari jao jek activity kat belog burok neh.. petanyaan yang menjadi tanda tanya kat facebook pown akuh tak jawab.. bia la sume neh menjadi teka teki.. huhuhu

neh pown akuh tade nak nulis ape.. cume nak mepek tade motif jek.. aceli banyak benda akuh nak share ngan korang sume.. tapi.. tak taw nak huraikan cane.. mayb akuh lebih senang menulis dari menaip kot.. hahha kalau menaip neh.. akuh jadik blur kayu.. apesal eyh??

korang mesti ingat akuh tengah sedey.. tengah kusut.. kan.. kan..?? hmm sbenanye tak pown.. akuh tengah ke'happy'an.. tuh yang jadi tataw nak cakap.. tulis.. taip ape.. hah.. ntah ape penyakit la yang hingap kat akuh lately neh.. mayb akuh masih gagap lagi.. bila akuh suda besedia nak share ngan korang ke'happy'an akuh.. akuh taip panjang - panjang khas untuk korang eyh.. hehe.. ;)



lalaalalalalalalaalalaalalalalalalala~

3 ulasan:

F U N F A B U L O S I T Y berkata...

wott wott..huhu ;D

belalang hijau berkata...

hepi smpi x tau nak tulih ape ek???
baguih dok ada nih...
huhuhu

Sya Yusof berkata...

dex: woott.. woott.. hehehe

belalang: tulah pasal hahah.. ;)