Khamis, Mei 20, 2010

Mimpi Ngeri!

Woott.. Woott.. errkk mesti korang sume suspen kan bace title die.. tapi memang scary gile beb.. akuh yang bmimpi pown rase cam tamo mimpi cam tuh! ahhh.. still tbayang lagi neh..

cani cite die.. pagi tadi pas akuh bekemas.. dengan letih dan lapanye.. akuh pown tido la.. sebab memang sleepy gile.. 1 ari akuh tak tido.. kol 7am cam tuh baru nak tido.. bekemas pepagi bute.. sengal akuh neh! ahhaa.. kerana kesengalan akuh bekemas pepagi bute tuh da membuatkan akuh tetbe demn taed! demn hungry! n demn sleepy! so akuh pown memulakan langkah petama untuk tido dengan membaca bismillah.. cewahh.. hehhe

dalam kelenaan ketidoran akuh tadi.. tetbe akuh dapat mimpi yang sangat weird! sangat scary! sangat tidak mahu akan mimpi begitu lagi! mimpi tuh bekaitan ngan abang aku yang 2nd.. memang tsangat pelik akan mimpi ini.. cerita dia begini................~

pada suatu ari.. abang akuh.. hahahhahaha bongok becerita cani.. siyus la! ahha okek.. okek.. cani cite die.. masa tuh akuh tak bape nak ingat pemulaan cite die.. tetbe dapat taw abang akuh dapat 1 penyakit yang memang tak bole nak diobatkan n jalan penyelesaian die.. kepala abang akuh harus dipenggal untuk mengelakkan penyakit itu bjangkit pada yang lain.. weird kan?? time tuh mak akuh n akuh da nanges gile da.. sebab tak bole accept ape yang jadik kat abang akuh sorang neh.. so taknak benda neh belarutan.. mak akuh "terpaksa" mengizinkan orang memenggal kepala abang akuh.. akuh da tersangat sedih.. pilu.. melalak bagai nak gile time tuh.. same la ngan mak akuh.. setelah selesai abang akuh di penggal.. akuh ngan mak akuh memang sedey tesangat.. siap ampunkan pape jek kesalahan yang abang akuh wat.. tapi realitinya.. akuh memang tak penah nak rasa bedendam even die ade wat akuh sakit ati o wat.. da name pown abang n darah daging akuh sendiri kan.. wape nak ade sume tuh.. btol tak? hehe hmm sambong balek..

then selepas kejadian yang menimpa kuarga akuh.. suasana menjadi tesangat la muram.. akuh masih lagi dalam trauma.. mak akuh pown same.. macam tak pecaye.. ehh memang la sebab mimpi hek!! kami pown membuat keputusan untuk menyimpan kesemua bebarang abang akuh kat dalam kotak untuk disimpan wat kenangan.. yela takleh nak tengok.. nanti kejadian ngeri tuh kompem teringat kan.. sambil kemas - kemas tuh.. mengalir la airmata kiteorang.. mengenang kan kisah abang akuh yang tesangat la ngeri.. then.........

































sekian terima kaseh.. ahhahaha.. cam tuh la mimpi bodo yang penah aku alami.. da lame gile tak mimpi.. sekali dapat mimpi.. gileeeeeeeeeeeeeeeee arhhh! iskkkk tamao! ini sume pemainan tido! amin..


 ( neh la abang akuh yang tibe2 tmasok dalam mimpi akuh tuh )
( gamba dicurik dari fb die.. sory erk abg ngah! )


hahahhahahahahahhahahaha~


6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hensemnye abang ngah!

sapola yg amek gambo tu!

mesti comel kan? :)))))))))))))))

belalang hijau berkata...

mainan tido je tue...
tp selalunye mimpi berlawanan dengan reliti...
hee...(buat pandai seketika)

Sya Yusof berkata...

neh mesti ami.. ha.. terjah yer.. mmg nsem abg ngah ku.. hahahhaa

belalang: iskk neh cam tlebey pandai jek ahhaha

crystalzerosix berkata...

ngeri gak mimpu tu :)

hUmmY berkata...

HAHAHAHA! mane ade terjah!

stalk je! =))))

Sya Yusof berkata...

crystalzerosix: tuh la pasal..


ami: wahahahhahha bnyak la ami nye stalk! ;P