Rabu, Disember 15, 2010

Salam..



Assalammualaikum to all my frens.. my readers.. thanks coz still support me.. mesti korang tertanye.. mane hilangnye aku.. hmm panjang citenye.. pape pon.. skang aku bersyukur kerana aku masih lagi bole meneruskan hidup setelah berbagai rintangan yang harus aku hadapi, berbagai cubaan yang harus aku harungi.. alhamdulillah.. aku masih dapat bertahan dengan segala yang mendatang.. kita manusia biasa yang tak pernah lari dari masalah.. yang tak pernah lari dari cubaan dan dugaan.. aku sentiasa ingat pepatah tuh.. aku anggap setiap kejadian yang berlaku pasti ada hikmahnya.. 


Skang aku tak dapat nak berbelog seperti dulu.. kerana ketiadaan lappy.. so if aku online pon hanya menggunakan HP.. lagipon skang aku bz dengan keje.. kehidupan.. banyak mende yang aku nak kena prepare, nak kena get ready.. 


Aku bersyukur dipertemukan dengan seseorang insan yang bergelar lelaki.. hadir dalam hidup aku.. memberi aku satu sinar kehidupan.. memberi aku semangat.. walaupun ianya tak dapat bertahan.. yang pasti aku beterima kasih kerana memberi aku ruang untuk aku meluahkan, tempat untuk aku bermanja.. setiap yang datang dan pergi.. pasti ada sebab tertentu yang kita sendiri tak tau apa sebab dan puncanya.. aku redha.. ini ujian dari-Nya.. aku akur.. ini jalan hidup aku.. mungkin ini yang sudah tertulis.. pape pown thank alots to Asnani Ashak.. coz banyak bagi aku semangat disaat aku down.. banyak tolong aku.. jasa baik dia terhadap aku.. aku akan kenang sampai aku mati.. aku mintak maaf kalau aku ade tekasar bahsa.. aku manusia biasa yang tak pernah lari dari membuat kesilapan.. salah silap kau kat aku pon aku da lama maafkn.. 


Panjang lagi kisah hidup aku yang aku harus hadapi dan harungi.. masih panjang lagi perjalanan ini.. aku sekadar meluahkan apa yang terpendam.. sekurangnya aku rasa lega.. alhamdulillah kurang sikit rasa bebanan kat dalam otak aku.. 


Thanks kat sume readers.. pelawat, kawan2.. yang sudi baca.. menyinggah kat belog burok aku yang da bersawang, bekerak da neh.. nanti kalau ada masa, peluang untuk aku bebelog.. aku akan cite lagi apa yang aku nak cite k.. arios.. salam~

2 ulasan:

ed shahir berkata...

sya......dah lama tak gaduh dengan kamoo ohh..ntah2 dah lupa ed..:(

Sya Yusof berkata...

ed.. sya tak penah lupe kamo.. kamo yg tesgt la kebizian.. dan sya pown da susa nk online.. jgn la ckp camtuh.. kamo kan adek sya yg sgt sengal hahahahhahaha