Isnin, Januari 10, 2011

Assalammualaikum :)



hyep! hmm.. arini aku tak bape nak sehat.. having fever since sun mownin.. nta nape tetibe bole demam lak.. tekak aku bengkak sebelah ( tonsil ) sampai tadi aku batuk kua darah + kahak.. euww~ hmm mungkin demam sebab telalu kuat bekeje before kot.. pape pon.. today aku da rase kurang sket.. alhamdulillah.. bile da sehat neh.. mule la tak gheti nak dok diam.. abes sume web aku nak bukak.. nta ape yang aku carik pown aku tatau hahahaha~


Pejam celik pejam celik.. almost 1 weeks aku tak keje.. hmm ape la nak jadi neih?? adeihh~ memacam aku dok pk.. pasal furture aku, Camer.. famly.. keje.. nek bingung aku dibuatnye.. masalah lain lagi.. hmm tadi.. saje la aku membelek en3 yang lelame kat dalam belog burok aku neh.. terlalu banyak suka dan duka.. bagi aku.. past is past.. hmm memang la rasa tekilan yang amat sangat.. sebab supposed aku akan bekawen.. tapi tup tup.. aku putuskan.. ada sebab - sebab tertentu kenapa aku berbuat demikian.. n aku mintak.. tak perlu la sesiapa bertanya tentang tu.. aku da malas nak pk.. hope korang paham.. pape pon.. aku kena kuat hadapi sume kenyataan ini.. walaupun pada hakikatnya.. aku tak sekuat mana.. tapi.. aku harus hadapi sume neh.. thanks kat Dia, kawan - kawan aku, kakak angkat aku, n mak angkat aku.. yang banyak bagi nasehat, kuatkan aku.. tanpa korang.. aku rasa.. aku tak dapat bertahan.. thank alots..


Skang aku nak kena wat planning untuk menjadi yang terbaek.. yes! aku bole!! doakan aku yer...~ insyallah bila ada lagi masa n lappy teluang.. aku hapdet lagi.. dadaa~






Tiada ulasan: