Sabtu, Mac 05, 2011

Salam....

Besawang belog burok aku neh.. sigh~ hmm maklom la.. ketiadaan lappy.. sebab tulah taleh nak hapdet.. hmm neh pown aku dapat hapdet sebab pinjam lappy Lisz.. aku nak hapdet resume aku semalam.. skang aku kat A'Famosa, Melaka.. dorang (June, Lisz, Eid, Reen n Supit) wat reunion.. kire vacation la.. dapat la aku menyemak sekali hakhakhak~

Taon lepas.. taon yang penoh ngan drama.. drama kehidupan.. orang berdrama.. adusss~ memacam.. semak oo hidup aku.. ape pown tabley.. huhuhu
Sungguh pon banyak drama yang tejadi.. kenangan pahit dan manis aku takan lupekan.. thanks pada mak angkat aku sebab banyak bagi kata kata semangat supaya aku kuat mengharungi hari yang mendatang.. kenangan paling manis pada taon lepas bile aku da bebaik semula ngan beshfren aku June.. kerana peselisihan paham yang tejadi antara kami.. alhamdulillah.. merasa la almost 3,4 bulan tak betego, sms, cal.. memang sunyi gile hidop aku.. diz month aku kembali ngan kehidupan yang agak terok.. asek kua mencari sesuatu yang baru.. mencari kepuasan.. menghabeskan mase ngan mende mende yang nta pape.. hahahaha~ banyak gile orang bising bile aku cani.. tapi.. bukan aku nak wat mende neh.. bukan aku suke nak wat cani.. setiap ape yang aku wat dalam idop aku.. sume ade sebab sebab tesendiri.. bia la hanye aku je yang taw ape sebabnye..

Bermula bulan Jan 2011.. memacam yang tejadi.. macam macam manusia aku kenal.. macam macam perangai.. macam macam kes!! hahaaha~
Dia muncul.. dia pegi.. muncul lagi manusia lain.. n now stay.. hepy.. terasa la ade yang menjaga aku.. menego ape yang salah.. ape yang betol.. thanks to u.. coz menyinari semula hidop aku yang agak suram.. n thanks to kawan lelaki aku.. wat aku hepy.. ceriakan ari ari aku ngan lawak jenaka korang.. to Tamara n June.. thanks coz owez ade d waktu aku memerlukan korang.. tanpa korang.. tatau la aku cane.. to "DIA" keegoan ko aku bole hidu.. n akhirnya ko mengaku gak.. even aku kenal ko sementara waktu.. tapi.. setiap ape yang ko cube lakukan.. aku bole taw.. biala tuhan yang menentukan segalanya.. masih banyak masa n waktu untuk membetolkan ape yang tak betol.. hanya kite yang bole mengubah naseb kite..

Azam 2011?? hmm aku malas nak beazam.. bukan telaksana pown hahahaha~ juz hope sume yang tebelit tepusing neh akan kembali reda secepat mungkin.. saket da pale aku.. tak larat da.. sampai aku rase cam da bosan ngan idop.. tapi nak wat cane kan.. nak tanak.. kena hadap gak.. hopefully aku dapat lagi betahan.. tapi sampai bile?? sigh~

Oke la.. aku pown da tatau nak bebel ape.. kang aku bebel panjang panjang.. korang bosan lak nak bace.. hahahahha~ pape pown aku tetap aku.. aku tetap sewel, sengal cane yang korang tau.. miahahahahaha~ korang ade?? hahahaha~ shhhhhhhhhhhhh~ injit injit semut.. sape saket naek atas.. injit injit semut.. sape saket naek atas.. haaaa cecite cecite.. neh kak limahnye penangan.. hamek!!! zasssssssssssss~

**idop aku skang dikelilingi ngan orang orang sengal seperti:- Gemok, Tamara, June, Brian, Fikri, Zaidi, Mail, Si idong besa, Gegerls kg baru.. memang tebaekkkk~ thank la korang.. wat aku betambah sengal hahahahahaahaha~  ♥ korang..... muahahahahaahahaha~

Kambing asek mengembek,
Pale aku da sumbek..
Aku bejalan sampai ke melaka,
Takleh nak sumbek sangat nanti ade yang murka..
Beli gula kedai cik lela,
Oke la aku nak bla..
Orang kate aku kelam,
Bye korang, Selamat Malam~
Miahahahahahahahaha.....

1 ulasan:

eS_mAeE berkata...

diz da life bB.. h0pe we all hv a great mem0ry in 0ur life actuly u bB.. h0pfuly u alwyz g0nna b epy wit me 0 with0ut me bB.. realy im s0 epy in diz life dat i knw sume0ne i luv n u accepted.. thnx G0D 4 evriting n thnx u s0 much wat u did 2 me to0 in 0ur relati0n.. Nway, realy i like diz st0ry f0r me its g0ing like st0ry 0f bo0ks.. hehe.. ahebak mo0t mada al haiat habibi.. ;)