Isnin, September 22, 2014

Activities on Weekend




Heyya.. 

This week aku bz bagai nak gila.. dengan keje on weekend. dengan nak pack all my stuff.. dengan nak settle itu ini.. dengan nak ber exercise.. dengan nak berswimming.. sume lah nak.. tapi 2,3 benda je yang jalan.. hahahha tah lah.. penyakit M berleluasa tahap menggila.. memang tak jadi apa hahhahha

Tapi ada gak la yang berjaya aku lakukan.. pegi keje tu ofcoz lah.. ikot kan memang lemau.. tapi bangun gak ah.. balek keje.. tah amende yang aku belekkan.. sampai la kepetang.. nak pegi gym pon hampehhh! -___-

Ahad tu pagi bangun berbreakfast.. lepak² jap.. then aku naik rumah.. sesiap.. paksa diri pegi gak swim.. energy dah out.. stamina memang hampeh gila.. agak lama berkurun gak la aku tak ber exercise.. pegi swim pon kejap je.. mengah tak beringat.. sempot!!! kalau pegi jogging cemana lah gaya nye neh?? -___-"

Sengah jam je aku swim.. naik mandi, solat, kemas² barang.. then pegi laundry and makan.. rasa sedih dengan stamina aku.. arghhhhhhh!!! maybe sebab last few days aku kena low blood pressure kot.. sebab tu aku makin lembik.. mm yeke?? ke aku salah?? ishh tahhh la.. pening aku memikiorkan nye :|





Sekian terima kasih :D




Tiada ulasan: