Isnin, Februari 23, 2015

Aku dan Kamera




Ok siyes dah lama aku tak bermain dengan kamera berkuasa tinggi neh.. ahahha aritu aku saja la nak test lensa kamera aku yang aku hadiahkan masa beday aku bebaru ritu. mungkin aku dah lama tak berposing ataupon maybe sebab tukang amek gamba tak berapa professional bermain dengan angel or tahhh.. tapi siyes dat day memang cam OUT habes! ada few je pix yang menjadi. or maybe mood nak berposing kurang? or maybe sebab persekitaran? mm tahh tahh tahh aku malas nak teka sebabnya..

Dan sememangnya aku dari zaman freehair dulu dah berkecimpung dalam dunia sebegini.. sebab hobi dan cita² mungkin yang membuatkan aku till now akan terima untuk berposing di lensa kamera haa gittew! 

So gambar di atas tu jela yang aku rasa bekenan nak tatap sebab aku rasa cam ok la.. hahhahaha ok dah taktau nak tulis apa heeee!


Tiada ulasan: