Jumaat, Februari 13, 2015

Shou Gong Nite


Assalamualaikum..

Akhirnya.. hari yang ditunggu-tunggu telah tiba. Annual Dinner office ku.. perasaan bercampur baur. excited, nervous semua ada. yang penting. aku tak sabar nak menggayakan baju baru! ahaks!

Tadaaaa! neh la baju aku.. tersangat lah berpuas hati dengan pilihan color dan gaya aku malam ni. kena la sentiasa berkeyakinan tinggi kan. hehehhe

Aku dan HR aku menjaga counter registration. sama lah macam tahun lepas.

Geng² yang satu table. budak Despatch for both company. 

Yang ni pulak aku bersama HR and budak Safety

Karaoke Competition. gelabah terok!!

Alhamdulillah

Alhamdulillah. tahun neh aku dan HR dapat lucky draw. kitaorang mesti akan dapat no dekat atau terbalik. perasan dan 2,3x benda neh. ke perasaan je? ehh? hahhahha


Seksateri for Project Department and QS Department


Sesi bergambar. berselfie. nampak tak betapa sporting nya boss² aku boleh layan anak² buah berselfie dengan monopod hahhahahaha cool!!


Sekian. hahahhaha


P/S: aku malas nak berkarangan panjang². ku biarkan gambar berbicara. cewahhh!! 





4 ulasan:

Jomsantaisekejap Jss berkata...

Bila masa lagi nak bergaya dan berglamour macam Grammy Award kalau tidak masa Annual Dinner..ahakss kan.
Lucky draw pun mmg ditunggu2..
Have fun dan semuga setiap tahun begitulah hendaknya...

Sya Yusof berkata...

haa tulahhnye pon.. memang berdiva abesss lah hhehehhe

mas yana berkata...

wahhh gorgess giteww..:)

Sya Yusof berkata...

wahhh bila lagi nak dapat time cenggini kan.. bila dapat haa melaram tak hengat la hahahaha