Isnin, Mei 19, 2014

Hilang. . .

Hi..
    Kali neh dah takde apa yang menarik yang nak aku coretkan.. sekadar ingin meluahkan rasa gembira yang hanya tergambar diluaran semata.. dalamannya.. hanya Allah yang maha mengetahui.. memang terasa sangat kehilangan neh.. tapi.. nak buat camne kan.. seperti yang terlihat.. akhirnya kau bisa melepaskan, melupakan aku.. seperti yang aku jangkakan.. akhirnya.. 

Tak perlu lagi aku nak bersedih dengan ketentuan ini.. takde gunanya.. walau apa yang terjadi.. hidup harus diteruskan.. thanks sangat sebab hadir seketika.. buat aku gembira.. hanya tu je kata² dari aku untuk kau.. selamat berbahagia hingga keakhir hayat.. doaku sentiasa mengiringimu.. 

Ok switch!
       Last week aku ke perhentian islands dengan bestfriend aku.. enjoy.. memang awesome.. aku rasa teruja gila.. sebab dapat tengok shark dengan mata sendiri.. dapat pegang turtle dengan tangan aku sendiri.. memang pengalaman yang sangat² luar biasa n aku happy.. happy la.. at least.. dapat la merehatkan badan.. menikmati suasana yang nyaman dan damai.. dengan pukulan ombak.. tenang.. sangat tenang.. skin aku burn tak yah cakap ah kan.. memang burn abes.. da macam anak india dah.. hahhaha 


So after diz.. mungkin aku akan menikmati kehidupan aku sebegini.. bercuti ke islands.. dah pon menjadi hobi terbaru aku.. serta mencari kedamaian dihati.. sehingga lah waktu memanggil aku untuk ubah semuanya.. WALLAHUALAM..
aku serahkan semuanya pada takdir.. 

To my dear Munggil.. selamat berbahagia.. make sure dihari persandingan nanti jangan nervous sangat okeh?? i know u can do it.. and u dah buktikan pon kat i yang u boleh.. Selamat Pengantin Baru & semoga kekal bahagia hingga keanak cucu.. inshAllah.. Amin Amin Ya Rabbal Alamin.. :)



Tiada ulasan: